Evenemang och events som du kan läsa om på betting.se

Här hittar du de evenemang som vi går in på djupet på med allt ifrån Allsvenskan och Melodifestivalen till OS 2016.

Premier League

Förra säsongen stod Leicester City för en sensationell prestation när laget kammade hem Premier League titeln men i år blir vägen inte lika enkel för mästarna. Topplagen representeras nämligen av nytillkomna mästartränare och en rad nya stjärnspelare. Ska Zlatan Ibrahimovic tillsammans med José Mourinho ta United tillbaka till toppen eller får vi bevittna ännu en skräll? Följ med när vi ger dig det senaste om Premier League med allt ifrån speltips till nyheter.

Läs mer.

Allsvenskan

Här hittar du all info om Allsvenskan! Ska de regerande mästarna Malmö FF försvara titeln eller blir det ett annat lag som tituleras som svenska mästare när tabellen summeras? Här hittar du speltips, kampanjer och nyheter som rör Allsvenskan!

Läs mer.

OS 2016

Olympiska sommarspelen 2016 hålls i Brasilien och blir den 31:a i ordningen. En fantastisk invigning är att vänta på Maracanã Stadium i Rio de Janeiro den 5:e augusti. 30 olika sporter och totalt 306 olika tävlingar kommer utspelas när en hektisk men spännande augusti månad väntar! Här ger vi dig nyheter, speltips och kampanjer. Följ med!

Läs mer.

Champions League

Europas finaste klubblagsturnering går vid namnet Champions League och representeras varje säsong av de allra bästa klubblagen i Europa. 32 lag slåss om en trofé, en ära och chansen att titulera sig bäst i Europa. Följ med oss när vi går igenom turneringen med kampanjer, nyheter och speltips från start till stopp.

Läs mer.

Ishockey VM 2016

VM 2016 var den 80:e i ordningen och markerade avslutningen på hockeysäsongen. Kanada blev guldmedaljörer och försvarade därmed sin titeln från 2015. Kommer Kanada utöka sviten och kamma hem ytterligare ett VM-guld när turneringen hålls i Tyskland och Frankrike 2017? Hos betting.se hittar du allt som rör ishockey VM!

Läs mer.

Stanley Cup slutspelet 2016

Här kommer du hitta nyheter, speltips och kampanjer som rör Stanley Cup. Hos betting.se hittar du allt som behövs för att hänga med i världens bästa ishockeyslutspel.

Läs mer.

Presidentval i USA 2016

Följ med i det Amerikanska presidentvalet 2016 & betta in vilket kandidat som du tror blir världens mäktigaste människa. Vi kommer följa upp valet noggrant för att ge dig de bästa tipsen!

Läs mer.

Slutspel SHL 15/16

Frölunda HC blev svenska mästare 2015/2016 och tog sitt först SM-guld sedan 2004/2005. Kommer laget kunna försvara titeln nästa år? Följ med när vi uppdaterar dig även kommande säsong! Ta del av de nyheterna, de hetaste speltipsen och erbjudandena! Du får allt samlat på ett ställe.

Läs mer.

Kval till SHL

Här kommer vi att presentera de senaste nyheterna, speltipsen och kampanjer som involverar avancemang från HockeyAllsvenskan till SHL

Läs mer.

Inomhus-VM friidrott 2016

Inomhus-VM 2016 kommer att hållas i Portland USA. Vi kommer att uppdatera dig med alla nyheter kring tävlingen och även låta dig ta del av de hetaste speltipsen.

Läs mer.

Melodifestivalen 2016

Melodifestivalen består av fyra deltävlingar där Sveriges bidrag till Eurovision koras. Vinnare och Sveriges bidrag till Eurovision 2016 blev Frans med "If I were sorry" som tack vare Sveriges värdskap av tävlingen, fick en direktplats till finalen.

Läs mer.

JVM 2016

JVM 2016 går av stapeln i Helsingfors och Betting.se är på plats och kommer leverera nyheter, kampanjer och speltips under turneringen. Heja Sverige!

Läs mer.

SHL 2015/16

Betting.se håller koll på SHL säsongen 2015/16. Vi har senaste oddsen, speltipsen, nyheterna och kampanjerna.

Läs mer.

EM 2016

Europamästerskapen spelades denna gång i Frankrike och betting.se var på plats för att ge dig de senaste speltipsen, nyheterna, oddsen och mycket mer. Portugal mötte värdnationen Frankrike i finalen, en final som Portugal slutligen vann och Ronaldo fick lyfta landets första EM-pokal någonsin!

Läs mer.