888sport

888sport

bonusinformation

Bonus info

  • Bonus: 100% till 1000 kr
  • Omsattningskrav:

Snabbrecension

  • En riktigt bra sportprodukt
  • Lika bra i mobilen som på datorn
  • Kör ofta innovativa kampanjer

Full recension

888sport är ett stort spelbolag med spelare över hela världen. Deras innovativa design blandat med deras breda utbud har gjort spelbolaget till ett av de största i branschen. Bra och rättvisa odds med ett generöst utbud av olika kampanjer har du allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse.

Välkomstbonus och omsättningskrav

När du som ny kund har gjort din första insättning kan du ta del av deras välkomstbonusen. Den första insättningen kommer nämligen med en bonus på 100%, ända upp till 1000 kronor. En bonus du kan börja använda med en gång. Omsättningskraven ser ut enligt följande.

  • Bonusen måste omsättas sex gånger innan ett uttag kan ske.
  • Minsta odds för omsättning är 1.50
  • Du har 60 dagar på dig att uppfylla omsättningskravet

Kampanjer och övriga erbjudanden 

Det finns riktigt många kampanjer som körs hela tiden på 888sport och det kommer garanterat finnas någon som passar dig. Några exempel, Välj tre lag i Premier League och varje gång något av dessa lag gör mål får du ett gratisspel, få en summa pengar tillbaka om laget du spelat på släpper in mål i 88:de minuten eller senare i fotboll. Det är bara några av de som finns just nu. Dessa kampanjer uppdateras hela tiden i samband med vilka sporter som har säsong och vilka evenemang som är aktuella.

Om 888sport

888sport är ett dotterbolag till jätten 888.com. Den välkände spelleverantören har spelare över hela världen och antalet spelare ökar ständigt. 888sport lanserades på marknaden i mars 2008 och har sedan dess tagit stora kliv till att bli ett av de största i Europa. Även om det inte är ett svenskt bolag finns sidan på svenska så att allting är lätt att förstå.

Spelutbud 

Hos 888sport hittar du de största sporterna världen över och med stor variation av olika ligor finns det lika många olika speltyper att spela på. Det stora spelutbudet är lätt att komma åt och du hittar allting samlat i en meny till vänster på sidan.

Utöver 888sport finns det även möjlighet till spel på casino, poker och bingo med ett enkelt knapptryck.

Livebetting

Förvandla matchen du tittar på till världens drama. Kommer laget du spela på att lyckats få den 12 hörnan och därmed säkra ditt spel på över 11.5 hörnor i matchen? Att sätta lite extra spänning med ett enkelt liveodds kan göra upplevelsen från bra till magnifik. Liveodds är enkelt att förstå och väldigt underhållande.

Det breda utbudet sträcker sig även över liveodds och du hittar spelmöjligheter alla tider på dygnet.

888sport i mobilen

Använder du dig av en Apple eller Androidtelefon kan du enkelt ladda ner applikationen 888sport kostnadsfritt. Applikationen fungerar felfritt och allt som erbjuds för datoranvändaren finns för den som föredrar att använda sig av mobilen. Ett perfekt alternativ om du inte har tillgång till dator eller helt enkelt föredrar mobilen framför datorn. Allt som allt behöver du absolut inte vara orolig för att gå miste om någon spänning vilken av de två metoderna du använder.

Användarvänlighet och design

Det svartorangea temat gör att allting syns väldigt tydligt. Även om det kanske inte är den allra snyggaste kombinationen av färger skapar den ändå en sportig känsla som gör att spelglädjen blir hög istället för motsatta effekten. Eftersom laddningstiderna är näst intill obefintliga så flyter allting på väldigt bra och du kan lätt och smidigt förflytta dig mellan de olika ligorna/sporterna.

Det sportiga temat varvat med enkel struktur gör användarvänligheten väldigt bra och du kommer alltid dit du söker dig till. Något som är väldigt smidigt är att efter du valt liga kommer det längst upp på sidan en flervalsfunktion så du snabbt kan hitta det du är ute efter.

Insättningar, uttag och kundtjänst

Har du bestämt dig för att göra en insättning hos 888sport har du lite olika tillvägagångssätt att välja mellan. Bank eller kreditkort funkar utmärkt och det gör även e-plånböcker som skrill och NETELLER. Skulle du vilja göra ett uttag kan du göra det med samma sätt du satte in pengar. Om du tar ut pengar till ditt bankkonto får du räkna med att det kan ta upp till sex arbetsdagar. Väljer du att ta ut dina pengar till en e-plånbok tar det unger 2-3 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto. Skulle du ångra ditt uttag har du en dag på dig att ångra dig och då förs hela den begärda uttagssumman tillbaka till ditt spelkonto.

Kundtjänsten når du via mejl men i princip alla svar hittar du under fliken “Hjälp” högst upp i högra hörnet på sidan. Nackdelen är att hittar du inte svar på din fråga där kan det dröja lite innan du får svar på ditt mejl.

Fördelar med 888sport

Det är ett stort spelbolag med många spelare över hela världen. Därför kan du lita på att allt sköts snyggt och aldrig vara orolig över att några känsliga uppgifter lämnas ut.

Brett utbud av livespel och det spelar ingen roll vilken tid på dygnet du vill spela, du hittar alltid något att spela på.

Avslutningsvis

Även om man kan önska mer av ett spelbolag i denna kaliber är 888sport klart godkänt. Du har ändå allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse. Gillar du mycket kampanjer är det ett klockrent val av spelbolag.

Om du är ute efter en välkomstbonus som håller hög klass gentemot konkurrenterna och en sportsbook som ständigt erbjuder höga odds, då är 888sport rätt ställe för dig. Lycka till!