Mobilebet

Mobilebet

bonusinformation

Bonus info

 • Bonus: 200% till 600 kr
 • Omsattningskrav: Bonus + insättning x5

Snabbrecension

 • Lika bra på mobilen som på datorn
 • Mycket generösa bonusar
 • Smidiga insättningar och uttag

Vår videorecension av Mobilebet

bonusinformation

Bonus info

 • Bonus: 200% till 600 kr
 • Omsattningskrav: Bonus + insättning x5

Full recension av Mobilebet.com

Mobilebet är en spelleverantör som har störst fokus på mobilanvändaren men även erbjuder ett bra och snyggt alternativ för dig som spelar via datorn. Som ny kund kan du ta del av en generös välkomstbonus som får fart på spelkassan. Allt du behöver göra är att skapa ett nytt konto och göra en insättning. Ett bra sätt att verkligen känna efter om mobilebet är något för dig.

Välkomstbonus och omsättningskrav

Alla nya kunder kan ta del av en välkomstbonus. Dessutom kan du ta del av en extra bonus på den andra insättning. När du gör din första insättning får du 100% upp till 1000 kronor plus 100 gratissnurr på spelautomaten Starburst. För att få ut max av bonusen krävs det alltså att du sätter in 1000 kronor och du får då 2000 kronor att spela för. När du har tagit del av bonusen är det bra att veta hur omsättningskraven ser ut vilket du kan läsa mer om här nedan.

 • Du måste omsätta bonus + insättning minst fem gånger.
 • Minsta tillåtna odds för att matcha omsättningskraven är 1.80.
 • Du måste välja minst ett odds med 1.80 vid flervalsspel.

Om du skulle vilja göra en till insättning kan du ta del av deras andra insättningsbonus. Där får du 50% upp till 500 kronor + ytterligare 100 gratissnurr på Starburst. Samma omsättningskrav och villkor gäller även för denna bonusen. Tänk att du bara kan ha en aktiv bonus åt gången.

Kampanjer hos Mobilebet

Det finns mängder av olika kampanjer du kan ta del av hos Mobilebet. Varje dag kan du kolla in deras kalender där du hittar erbjudanden format för dig. Dessutom samlar du hela tiden poäng, till exempel när du gör insättningar eller uttag, som du kan använda köpa erbjudanden med dina poäng.

Något som gör att Mobilebet sticker ut är att de har en kampanj som heter “Dagens Erbjudande” där du kan hitta nya spännande utmaningar att ta dig an varje dag.

Om du tycker det är krångligt med omsättningskrav och alla olika bonusar kan du enkelt se hur mycket du har kvar att omsätta under fliken “konto”.

Om Mobilebet

Mobilebet är ett ganska nystartat spelbolag och har tagit marknaden med storm. Med två insättningsbonusar är det inte särskilt konstigt att många väljer att spela hos Mobilebet. Alla spelbolag har givetvis fokus på att förse sina spelare med bästa möjliga service och skapa en så bra upplevelse som möjligt. Mobilebet är inget undantag och har du feedback är de mer än positiva till din kritik eller beröm.

Spelutbud

Är du sugen på att spela på de största sporterna världen över i olika ligor, då har Mobilebet precis det du söker. Det breda sortimentet av olika spel är även väldigt lättillgängligt och du får snabbt en överblick över de olika spelformerna. Allting hittar du i menyn till vänster på sidan.

Utöver betting finns det även möjlighet att spela de klassiska casinospelen som roulette och black jack med fler. Spelautomater är även de något som Mobilebet har ett stort urval utav. De allra största och mest välkända som de allra hetaste.

Livebetting

Alla framgångsrika spelleverantörer har idag livebetting. Det är väldigt populärt att under matchens gång spela på händelser som kommer att ske under matchens gång. Charmen med livebetting är att du kan spela på din magkänsla och använda din kunskap om sporten i sig.

Livebettingen hos Mobilebet är väldigt enkel och snabb att använda, du får snabba uppdateringar ifall oddsen ändras och det går snabbt att lägga ditt spel. Utbudet är också här väldigt brett och du hittar allt ifrån U21 landskamper i fotboll till Svenska hockeyligan.

Mobilebet i mobilen

Som du hör på namnet är Mobilebets största fokus på användning via din mobiltelefon vilket förutsätter att du har en smartphone. Att spela via mobilen har aldrig varit enklare, allting laddar snabbt och du har, trots den lilla skärmen, en bra överblick över olika speltyper. Det du hittar på datorn hittar du även i mobilen så du behöver inte vara orolig över att du går miste om något som finns för datoranvändare.

Användarvänlighet och design

Mobilebet kanske inte har den snyggaste och attraktivaste designen men användarvänligheten är väldigt hög. Som sagt så är det väldigt enkelt att navigera sig och söka sig dit man vill. Om du använder dig av en mobiltelefon kan du räkna med att få det bästa.

Insättningar, uttag och kundtjänst

Du kan sätta in pengar med ditt bank eller kreditkort men det går lika bra att använda sig av e-plånböcker som Skrill och NETELLER. När du för över pengar från ditt bank eller kreditkort har du fyra stycken avgiftsfria insättningar per 30 dagar. Annars kommer avgiften att vara på ungefär 2%. Skulle du vilja göra ett uttag kan du göra det med samma metod som vid insättningen. Uttagstiden beror lite på vilken metod du använder men tar du ut direkt till något av dina bankkort tar det 2-7 arbetsdagar. Fortast går det via någon av e-plånböckerna och du kan räkna med att ha pengarna inom 24 timmar.

Skulle du stöta på problem eller ha några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till Mobilebets kundtjänst. Dom har öppet 10-23 alla dagar och är svensktalande. Du når dom via livechatt eller e-post och svaret på din fråga får du snabbt. Supporten gör precis det en support ska göra och enda nackdelen är att du inte kan nå Mobilebet via telefon.

Fördelar med Mobilebet

 • Om du föredrar att spela via mobilen finns det ingen anledning att välja något annat än Mobilebet. Appen fungerar felfritt och du har allt samlat på ett ställe.
 • Välkomstbonusen är riktigt stor och du får utöver en rejäl startkassa även schyssta omsättningsvillkor.
 • Supporten finns tillgänglig större delen av dygnet och är välutbildad och svensktalande vilket underlättar.

Avslutningsvis

Ett relativt nystartat spelbolag som hela tiden ökar i spelare och kommer i framtiden vara en stark konkurrent gentemot de stora spelbolagen. Mobilebet har skapats för att passa din livsstil, ditt schema och ditt spelande.