Återigen hittas en 15 miljoner stor jackpot att lägga vantarna på då löningshelgen är här. Tolv av kupongens matcher hämtas från Storbritannien och med på ett litet hörn finns också en allsvensk batalj då Sirius ska gästas av Örebro. Dags för Stryktipset 24 augusti!

Först ut blir dock "drömmarnas teater" i Manchester dit Crystal Palace kommer på besök. Med sikte på 13 rätt och en förhoppning om god utdelning sätter vi fart!  

Spelstopp: 15:59

Gå direkt till Stryktipset

1. Manchester United - Crystal Palace 1

1X2 odds, Manchester United - Crystal Palace, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Manchester United

Lika

Crystal Palace

Efter 4-0 i premiären mot Chelsea kom United åter ner en aning på jorden då de röda djävlarna besökte Wolverhampton och fick nöja sig med en pinne i bagaget hem. Rashford visade klass med sitt 1-0-mål och dessutom var defensiven hos Solskjaers gäng bra.

För Hodgsons Palace är det inte lika muntert. 0-1-torsken senast mot Sheffield United var en slätstruken historia sett ur örnarnas perspektiv och ska gästerna kunna hota här är det en rejäl fullträff som krävs. På mindre system kan ettan spikas men finns pengarna behöver åtminstone ett kryss plockas fram.  

2. Liverpool - Arsenal 1

1X2 odds, Liverpool - Arsenal, Lör 24 aug 2019 at 18:30

Liverpool

Lika

Arsenal

Hett toppmöte är att vänta på Anfield Road då Liverpool tar emot Arsenal. Bägge lagen har inlett med full pott och värdarna ser som vanligt smått ostoppbara ut. För gästerna har Aubameyang och Lacazette fortsatt stå för målen framåt. Intressant också att David Luiz gjorde sin första match för The Gunners senast mot Burnley.

Klopps mannar vann visserligen med 2-1 senast mot Southampton men spelet hade bitvis mer att önska. På eget gräs är det däremot inget snack. Värdlaget är skoningslösa på Anfield Road och förlusterna de senaste tre åren kan räknas på en hand. Stabil etta.  

3. Brighton - Southampton 2

1X2 odds, Brighton - Southampton, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Brighton

Lika

Southampton

The Saints var en fotlängd från att fixa ett fint 2-2-resultat mot Liverpool senast. Nu står dock gästerna fortsatt utan poäng och Brighton på bortagräs blir ingen lätt nöt att knäcka. Graham Potter har styrt sitt nya sydkustgäng med bravu så långt och 1-1 mot West Ham senast var med viss mersmak dessutom.

Skoj för The Seagulls att nyförvärvet Trossard fick presentera sig med en strut. Framgången hos värdlaget har dock satt avtryck bland svenskarna och streckfördelningen ser skev ut inför lördagen. Således blir valet att starta med pennan från höger.  

4. Sheffield United - Leicester 2

1X2 odds, Sheffield United - Leicester City, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Sheffield United

Lika

Leicester City

Bramall Lane kokade då The Blades vann säsongens första match i söndags när Crystal Palace stod som motståndare. Segern var på intet sätt orättvis och i ärlighetens namn var Wilders mannar närmare 2-0 än Palace var 1-1. Nu kommer Leicester på besök där Brendan Rodgers styr ett spännande lag denna säsong.

Två oavgjorda tillställningar har hittills noterats på rävarnas konto där 1-1 borta mot Chelsea senast var en riktigt fin match sett ur bortaögon. Med ett något tyngre bortalag ska Vardy och gänget ha god chans till säsongens första trepoängare här. Krysset ska dock med tidigt.   

5. Watford - West Ham 1

1X2 odds, Watford - West Ham United, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Watford

Lika

West Ham United

Två raka förluster mot Brighton respektive Everton för Watford och 0-4 i målskillnad var knappast något som Gracia och hans stab räknat med.

West Ham har inte heller rosat marknaden märkbart. 0-5 i premiären mot Man City följdes upp med en oavgjord match mot Brighton på AmEx Community Stadium. Nu verkar Pellegrini också få klara sig utan Haller och Anderson som dras med skador vilket inte underlättar direkt. Ettan till fin procent lockar allra mest här.

6. Wolverhampton - Burnley 1 OBS! Spelas söndag

1X2 odds, Wolverhampton Wanderers - Burnley, Sön 25 aug 2019 at 17:30

Wolverhampton Wanderers

Lika

Burnley

Det är ett stenhårt matchat Wolves som ställs mot Burnley på söndagen. Espírito Santos befann sig tillsammans med sina mannar i Italien under torsdagen för Europa League-kval mot Torino. Hemmalaget har dessförinnan också ställts mot Manchester United under måndagskvällen. Att värdarna är hårt matchade är det inget att snacka om.

Burnley löste bortamötet med Arsenal senast på ett klart godkänt sätt. Trots 1-2-förlusten fanns en hel del fina tendenser hos bortalaget. Att krysset ska ritas ner omgående till den hårt streckade ettan råder det inga tvivel om.

7. Sirius - Örebro X

1X2 odds, Sirius - Örebro, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Sirius

Lika

Örebro

I Allsvenskan är det vingklippta Sirius som ska gästas av ett Örebro som kommer från en snöplig 1-2-förlust mot Häcken på plastgräset i hemstaden. Formen hos de blåsvarta är bedrövlig och med två poäng på de sju senaste matcherna närmar sig nedflyttningsspöket i rask takt.

Senaste besöket från Närke-gänget i Uppsala slutade med en 4-2-viktoria. Lika stora siffror är knappast troligt nu och krysset känns som en tänkbar chansspik på mindre system. Vid större system ska drabbningen helgarderas.  

8. Stoke - Leeds 2

1X2 odds, Stoke City - Leeds United, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Stoke City

Lika

Leeds United

Tillbaka till Storbritannien då Bet365 Stadium blir första stopp där Stoke huserar. Mötet med Leeds är verkligen botten mot toppen där The Potters hittills inte löst en enda seger. 1-3-förlusten senast mot Preston blev lagets tredje förlust på fyra försök.

Omvänt i Leeds. Gästerna vann med 1-0 mot Brentford senast i Pontus Janssons återkomst på Elland Road. Inhopparen Nketiah frälste gästerna i matchens slutskede. Det råder viss skillnad både i självförtroende och klass dessa bägge klubbar emellan just nu och tvåan är inte ifrågasatt.   

9. Blackburn - Cardiff X

1X2 odds, Blackburn Rovers - Cardiff City, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Blackburn Rovers

Lika

Cardiff City

Två lag med helt okej form ställs mot varandra på Ewood Park. Gästernas 2-1-viktoria mot Huddersfield senast var frukten av en ruskigt fin andra halvlek.

Warnocks mannar som föregående säsong huserade i Premier League har dock börjat aningen tveksamt på resande fot och nu ställs laget mot Blackburn som kommer med tre raka segrar varav två av dessa på hemmagräs. Möjligen en mindre fördel för Rovers här men ettan ser ut att spelas alldeles för kraftigt och vi helgarderar drabbningen omgående.

10. Fulham - Nottingham 1

1X2 odds, Fulham - Nottingham Forest, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Fulham

Lika

Nottingham Forest

Förra säsongen tog Fulham 80 procent av sina poäng på Craven Cottage. Då huserade hemmalaget i Premier League och nu ska Londongänget snabbast möjligt ta sig tillbaka till finrummet är tanken. Hemmaformen är dock fortsatt intakt och senaste lag att få resa från arenan vid Themsen var Millwall som enkelt besegrades med 4-0.

Nottingham har varit godkända inledningsvis i ligan. 3-0 hemma mot Birmingham följdes upp ett 1-1-möte tidigare i veckan mot Charlton på The Valley. Denna uppgift blir dock övermäktig för Lamouchis mannar. Ettan spikas trots hård streckning.  

11. Middlesbrough - Millwall 1

1X2 odds, Middlesbrough - Millwall, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Middlesbrough

Lika

Millwall

Millwall fick som tidigare nämnt åka hem med en 0-4-förlust mot Fulham i senaste omgången. Frågan är om sötebrödsdagarna är över för gästerna nu då Boro står som nästa motståndare på Riverside. Värdlaget kommer från säsongens första seger då Woodgates mannar löste 1-0 hemma mot Wigan.

Viktigt såklart för hemmalaget att Assombalonga fått igång målskyttet och det var 26-åringen som stod för segermålet senast. Ettan spikas på båda systemen.     

12. Preston - Sheffield Wednesday 1

1X2 odds, Preston North End - Sheffield Wednesday, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Preston North End

Lika

Sheffield Wednesday

Värdlaget har varit kanonfina inledningsvis på Deepdale. 3-0 i premiären mot Wigan följdes upp med en 3-1-triumf mot Stoke tidigare i veckan. På resande fot har värdlaget dock varit mer beskedliga.

Sheffield Wednesday har hämtat in nio poäng på de fyra första matcherna. Riktigt starkt av ugglorna som besegrade nykomlingen Luton i veckan med 1-0 på hemmagräs. Tuffare läge för Lee Bullens gäng här. Ettan ser på förhand riktigt spännande ut och tillsammans med ett kryss bör matchen vara i hamn. 

13. QPR - Wigan 1

1X2 odds, Queens Park Rangers - Wigan Athletic, Lör 24 aug 2019 at 16:00

Queens Park Rangers

Lika

Wigan Athletic

Sist men inte minst är det London som återigen ska besökas. Queens Park Rangers har till synes fått en mindre soppatorsk efter en frejdig inledning på säsongen. 1-3 senast mot Swansea var en match som The Hoops mycket väl kunnat vinna men kvalitén framåt var walesisk under onsdagen.

För Wigan är det nu fyra raka förluster noterade och dessutom ínte ett enda mål framåt producerat. Paul Cooks mannar kommer få stora bekymmer även här och The Latics har över tid haft bekymmer med de blåvitrandiga. Ettan ser av allt att döma ut att spelas hårt och då får trots allt ett kryss agera stödhjul här.

Kassaskåpet! - Fulham

Londonlaget är superstarka på hemmaplan och kommer som bekant från en fin 4-0-skalp mot Millwall. The Cottagers känns tillsammans med Liverpool som en självklar spik på kupongen.  

Varningen! - Southampton

The Saints har visserligen inlett säsongen med dubbla nederlag. Spelmässigt har dock Southampton sett helt okej ut och lagmässigt känns detta som en helt öppen historia. Tvåan ser ut att kunna spelas till omkring 20 procent vilket är ett givet val.

Stryktipset 24 augusti förslag 96 rader

1. Man United - Crystal P 1
2. Liverpool - Arsenal 1
3. Brighton - Southampton x2
4. Sheffield U - Leicester x2
5. Watford - West Ham 1
6. Wolves - Burnley 1x
7. Sirius - Örebro x
8. Stoke - Leeds 2
9. Blackburn - Cardiff 1x2
10. Fulham - Nottingham 1
11. Mboro - Millwall 1
12. Preston - Sheffield W 1x
13. QPR - Wigan 1x

Gå direkt till Svenska Spel

Stryktipset 24 augusti förslag 864 rader

1. Man United - Crystal P 1x
2. Liverpool - Arsenal 1
3. Brighton - Southampton 1x2
4. Sheffield U - Leicester x2
5. Watford - West Ham 1
6. Wolves - Burnley 1x
7. Sirius - Örebro 1x2
8. Stoke - Leeds 2
9. Blackburn - Cardiff 1x2
10. Fulham - Nottingham 1
11. Mboro - Millwall 1
12. Preston - Sheffield W 1x
13. QPR - Wigan 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100