Annons
Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Odds på Chelsea - Manchester City 18/08, England - Premier League

Söndagen den 18 augusti tar Chelsea emot Manchester City på Stamford Bridge i den första omgången av Premier League. Förra säsongen spelade de två klubbarna oavgjort 4-4 på Stamford Bridge. Kommer det att bli lika underhållande och målrikt den här gången? Betting ger er förhandstitt, analyser, nyheter, förväntade startelvor och odds. Man City är favoriter att vinna matchen, men Enzo Maresca kan redan ha fått bitarna på plats på ett förnuftigt sätt.

Spela på Premier League hos Expekt!

Chelsea - Manchester City: Vem vinner på Stamford Bridge?

Manchester City är favoriter till att ta tre poängen mot Chelsea i Premier League-premiären på Stamford Bridge i helgen. En vinst för bortalaget finns för närvarande tillgänglig till odds omkring 1,80 hos bland annat Bet365, som räknar med att City har cirka 54% chans att vinna. Jämför odds på Chelsea - Man City hos spelbolagen nedan.

Chelsea - Man City: Stormatch i omgång 1 av Premier League 24/25

Man City är självklart favoriter att vinna Premier League ännu en gång. Pep Guardiola är verkligen inte den som ligger på latsidan trots alla framgångar hittills. Det ska bli intressant att se om de är precis där de vill vara mot Chelsea.

Chelsea mot Manchester City är en match mellan två av giganterna i PL. Under de senaste åren har det varit mycket underhållning för pengarna när de har mötts. Det här kan bli en vild match! Många minns säkert mötet i december 2023 som slutade 4-4.

Lagnyheter: Chelsea - Manchester City

Som vanligt har Chelsea tagit in massor av spelare till laget. Och - än en gång - har de en ny tränare vid rodret. Nu är det Enzo Marescas tur att ställa saker till rätta. De dyraste inkommande övergångarna har varit: Neto Pedro, Dewsbury-Hall, den danske målvakten Filip Jørgensen, Kellyman och Renato Veiga.

Manchester City hade en mycket välorganiserad trupp före sommaruppehållet. Här har inte mycket hänt - i alla fall inte än. De har hämtat brasilianaren Savinho till klubben från Troyes. Och Julian Alvarez har sålts till Atletico Madrid för 75 miljoner euro.

Copyright:  KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Chelsea behöver en bra start

The Blues är inte lika rika som de en gång var. Roman Abramovich drog sig som bekant tillbaka från klubben när Ryssland invaderade Ukraina. Som ett resultat av detta kan Londonklubben inte längre handla spelare i toppen av marknaden.

Du kommer förmodligen inte att förolämpa många människor om du beskriver Chelsea som lite av en kaotisk klubb. Spelare flyger in och ut genom svängdörren. Det gör även tränarna. En 6:e plats förra säsongen var inte tillfredsställande. Du vill verkligen spela i Champions League.

En bra start kan ge dig vingar. Det vet vi. Men det kommer verkligen inte att bli lätt mot de regerande mästarna. De har inte besegrat Man City sedan 2021, men det var i Champions League-finalen.

City går för femte raka PL-titeln

Fyra Premier League-titlar i rad. Så vad ska du göra med den här säsongen? Tja, du kan sikta på att vinna fem i rad. Ni vill säkert också försöka vinna Champions League igen. Det kommer att finnas mycket att göra för Foden, Haaland och alla andra.

Man City fick slita mot lokalrivalerna Man United, men de lyckades vinna Community Shield för en gångs skull och därmed har säsongen inletts med att man lyft ytterligare en trofé. De ljusblå är favoriter till att vinna allt igen - även på söndag kväll på Stamford Bridge.

--->Läs mer: Speltips till Premier League 2024/25!<---

Chelsea - Manchester City: Förväntade startuppställningar

Enzo Maresca kommer att behöva en bra överblick när det gäller att placera ut spelare på taktiktavlan. Det finns många nya ansikten i truppen - och han är själv ny. Guardiola har massor av superspelare att välja mellan. Några av dem har fått vila under försäsongen på grund av en hektisk sommar. Att döma av testmatcherna kan Chelsea och Man City ställa upp så här på söndag:

Chelsea (4-2-3-1): Sanchez, Gusto - Fofana - Colwill - Cucurella, Fernandez - Lavia, Madueke - Dewsbury-Hall - Mudryk, Guiu

Man City (4-2-3-1): Ederson, Lewis - Dias - Akanji - Gvardiol, Rodri - Kovacic, Silva - De Bruyne - Foden, Haaland

Spelbolag med bäst odds på Chelsea - Manchester City

Här följer några bettingsidor med svensk licens som erbjuder höga odds och stort utbud på Premier League 2024/25.

Gratisspel upp till 1500 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 1500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.Tillgänglig från 05/12/2023 00:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Oddsboost på 2.00, max insats 500 kr, max vinst 1000 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024/01/17. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

100 kr cashback hos Lucky Sports

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Schysst bonus
stort utbud av odds
snabba betalningsmetoder
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Hela din insättning måste omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar.

Ytterligare villkor: Detta erbjudande gäller endast för nya kunder. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Beloppet kommer betalas ut till dig inom 48 timmar.
Villkor och krav:  Referera till Lucky Casino för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

FAQ: Vanliga frågor om Chelsea - Manchester City

Se svar på vanliga frågor om Premier League-matchen mellan Chelsea och Manchester City.

När spelar Chelsea mot Man City?

Matchen mellan Chelsea och Manchester City börjar kl. 17.30 på söndag den 18 augusti.

Var ser man Chelsea - Manchester City?

Du ser Chelsea mot Man City på Viaplay.

Var hittar man speltips till Chelsea - Man City

Hos Betting hittar du speltips till Chelsea - Man City och till mycket mer matcher samt ligor.

Feedback