Annons
Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Odds på Manchester United - Liverpool 01/09, England - Premier League

Söndagen den 1 september klockan 17.00 sparkar en av säsongens hetaste matcher igång när Manchester United och  Liverpool FC gör upp på Old Trafford. Gästerna hade stora bekymmer med Erik ten Hags gäng i fjol och nu ska den nya tränaren Arne Slot försöka få fansens förtroende med sig på riktigt genom att besegra den bittra rivalen. Betting ger er uppsnack inför helgens stora match med analyser, nyheter, förväntade laguppställningar och de bästa odds på Manchester United - Liverpool!

Odds Manchester United - Liverpool: Gästerna favoriter

Spelbolagen har Liverpool som favorit att ta tre poängen på Old Trafford. Chanserna för en bortaseger uppskattas till drygt 50%, medan Manchester Uniteds chanser är omkring 25%. Jämför odds på Manchester United - Liverpool med betting sidorna nedan.

Liverpool återigen favoriter mot Man U

Det har vanligt en vanlig syn under de senaste säsongerna att Liverpool FC fått kliva ut som favoriter i varje möte oavsett arena mot den bittra rivalen. Har laget motsvarat förväntningarna? Inte direkt. Faktum är att sedan den galna 7-0-krossen har inte Liverpool lyckats vinna på tre försök, då räknar vi såklart bort vinterns träningsmatch som LFC vann, 3-0.

Uniteds fans njuter av tanken från förra säsongen när man först slog ut Liverpool i FA-cupen för att sedan även skjuta borta chanserna till att vinna ligan. Trots en relativt sval öppning på säsongen kommer nog ändå detta United med gott självförtroende inför söndagens stora match.

Arne Slot har haft en fin öppning på sitt nya äventyr som tränare i Liverpool. Hård press att axla Jurgen Klopps tidigare framgångar men än så länge finns ingen anledning att tvivla på holländarens kunskaper.

Även om oddsen var betydligt lägre förra säsongen står hittar vi odds omkring 1,90 på "Reds", vilket i våra ögon ändå får ses som låga med tanke på hur lagens historia på denna arena ser ut.

Läs mer: Speltips Manchester United - Liverpool!

Lagnyheter till Manchester United - Liverpool

Fyra feta och dyra transfers. Erik ten Hag har inte råd att klaga på den fronten. Zirkzee, Mazraoui, de Ligt och den för närvarande skadade Yoro är alla förstärkningar. Men det är förstås oroande att Man United verkar ta vid där man slutade förra säsongen. Man får fortfarande leta med ljus och lykta efter en stark och stabil närvaro på planen. 

Äntligen så hände det något för Liverpool på värvningsfronten där vi bjöds på en riktig bomb. Federico Chiesa blev nämligen under onsdagen den 28 augusti klar för klubben, där han valde att lämna Juventus och Serie A. 

Just italienska spelare i Premier League har inte varit någon succé kombination genom åren och speciellt inte på Merseyside där vi har svala minnen från både Alberto Aquilani och Balotelli. Kan Chiesa passa in i Slots bygge och slipper vi hemlängtan till pastalandet? Blir helt klart spännande att följa utvecklingen men är det här verkligen den position som man behövde förstärka? Tveksamt, men med den respektabla prislappen känns risken låg.

Erik ten Hag fortsätter att vara ett diskussionsämne

Det går inte att komma runt. Frågan om Erik ten Hag är rätt tränare för Manchester United kommer inte att försvinna. De som trodde att klubben var på rätt väg efter 1-0-segern mot Fulham blev rejält besvikna då Brighton sedan skapade överlägset flest chanser - och vann 5 minuter in på tilläggstiden - Inte alls oförtjänt. 

Det kan mycket väl vara så att Erik ten Hag och Co. ser fram emot att vara underdogs. Båda matcherna i förra säsongens Premier League slutade oavgjort. Och så tog United en skalp genom att skicka ut Liverpool ur FA-cupen efter förlängning. 

Ett Liverpool i toppslag blir svårstoppade

Nog om de täta matcherna under säsongen 23/24, det är en helt ny agenda inför matchen på Old Trafford på söndag eftermiddag. Arne Slot har ersatt Jürgen Klopp - och har fått en bra start. Den här matchen kan mycket väl markera början på slutet för Erik ten Hag - och början på en ny era för Liverpool under holländaren.. 

Manchester United kritiseras med rätta över hela världen för att fortfarande famla runt utan en tydlig strategi på planen. Pilen pekar, som så ofta förr, på tränaren. 

LFC är långt ifrån de senaste årens absoluta toppnivå. Men om det verkligen klickar från första minut kan Salah, Jota, Diaz etc. verkligen göra livet svårt för ett bräckligt Manchester United.

Manchester United - Liverpool: Förväntade startuppställningar

Erik ten Hag kommer förmodligen att vara noga med att inte verka alltför osäker på sin startelva. Därför tror jag att han kommer att ge något i närheten av en upprepning av start 11 från matchen mot Brighton. Matthijs de Ligt kan dock få sin första startplats. 

Arne Slot har ingen anledning att ändra särskilt mycket. Det finns inte heller några nya ansikten att ta in i laget (Federico Chiesa lär ej vara startklar). Det är därför vi tror på samma startelvan från 2-0-segern över Thomas Franks Brentford. 

Förväntade startelvor:

Manchester United (4-2-3-1): Onana; Mazraoui, de Ligt, Martinez, Dalot; Mainoo, Casemiro; Diallo, Fernandes, Rashford; Zirkzee.

Liverpool (4-2-3-1): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota.

Spelbolag med odds på Manchester United - Liverpool

Här följer några bettingsidor med svensk licens som erbjuder fina odds på matchen.

Gratisspel upp till 1500 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 1500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.Tillgänglig från 05/12/2023 00:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Oddsboost på 2.00, max insats 500 kr, max vinst 1000 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024/01/17. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor:

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning (bonus+insättning), Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på comeon.com Spela ansvarsfullt. Välkommen till Spelpaus.se I Stödlinjen för spelare och anhöriga


Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.


100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

FAQ: Manchester United - Liverpool 

Få svar på de vanligaste frågorna om Man United mot Liverpool i Premier League 24/25.

När spelar Manchester United mot Liverpool?

Matchen mellan Manchester United och Liverpool i Premier League spelas den 1 septemper klockan 17.00.

Var kan man se Manchester United - Liverpool?

Du ser matchen mellan Manchester United och Liverpool hos Viaplay.

Vem är favorit mellan Manchester United och Liverpool?

Liverpool kliver in som favoriter mot Manchester United där oddsen för bortaseger ligger runt 1.90.

Feedback